Someday Cultivated

Vi vet at engasjerte medarbeidere har 21% høyere produktivitet. Bedrifter med en engasjerende kultur har i snitt 186% høyere aksjeverdi over tid. Å skape en engasjerende bedriftskultur som presterer fordi de ansatte føler en nærhet til og ansvar for sin egen bedrift er viktig: Men kan føles ekstremt vanskelig. Endringsprosesser er ofte utmattende for alle i bedriften. Ja, hvis man ser bort i fra de i «prosjektgruppen» som utvikler verdier og visjoner med det nye konsulentbyrået.

Illustrasjon

Hvordan fungerer det?

1.

Sett ønsket fokusområde

2.

Start den gamifiserte treningen

3.

Følg opp resultater

Møterom med mennesker

Hva vi kan hjelpe med

«Vi har jo sagt hva våre verdier er flere ganger nå? Hvorfor blir de ikke husket!?» Repetisjoner fungerer dårlig på mennesker flest. Og spesielt når man skal lære om sin egen bedriftskultur. Teoretiske gruppeoppgaver glemmes, og Powerpoint-foiler gjemmes langt inni mappestrukturen på PCen.

Men gjentakelser forkledd som ulike oppgaver og spill gjør at visjoner, mål, KPIer, fokusområder etc. setter seg og blir husket. Derfor utviklet vi bedriftskulturspillet Someday Cultivated.

Bord ovenfra med flere gjenstander

Engasjerende

Someday Cultivated er katalysatoren som setter kulturforståelsen i et system, og engasjerer alle i bedriften til å ønske å øke forståelsen av internkulturen via engasjerende og nyttige spill og oppgaver. Slik gjør vi bedriftskulturen til en hygienefaktor og noe alle i bedriften er med på å etterleve daglig. I Someday Cultivated-applikasjonen får bedriften en struktur og innhold forkledd som en treningsplan der ansatte og ledelsen «spiller seg til målet». Treningsplanen inneholder ulike utfordringer tilpasset bedriftens behov og målsetning. Som i idrett kan man trene seg frem til ønsket endring.

Bord ovenfra med flere gjenstander
En person som jobber på en laptop

Innhold

Vi skreddersyr fokusområder til deres bedrift for å skape en engasjerende kultur ved bruke av gamifisert trening som motiverer og inspirerer til endringer. Mål, lær og ta gode strategiske valg basert på tall. Bare ledelsen og de ansatte vet hvem bedriften er eller hva ønsker å være. Alle bedrifter er unike i kultur og mangfold, og har personlige mål, verdier og visjoner. Derfor utvikler vi mesteparten av innholdet i applikasjonen i tett samarbeid med oppdragsgiver. Resultatet blir en Someday Cultivated-løsning som vil føles nær og personlig.

Pilotkunde

Vi har plass til 3 bedrifter/avdelinger som ønsker å være pilotbedrifter i den siste fasen. Er dette noe din bedrift/avdeling kunne ønske seg. Ta kontakt med oss på mail po@somedaybusiness.com eller book et møte med oss nedenfor

La oss ta en prat

Legg igjen epost og forslag til møtetidspunkt så bekrefter vi så fort som mulig

A woman and a man talking in a office